Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Πρώτη Σύνθεση του χρόνου


Καλημέρα σε όλους! Αποφάσεις και στόχοι – είναι το θέμα  πρόκλησης  της Χρύσας. Τι να σας πω... Την απόφαση να συμμετέχω έχω πάρει την Πέμπτη. Μια ολόκληρη μέρα έχω - δεν θα προλάβω; Είχα σκεφτεί τι θα φτιάξω και την Παρασκευή  γύρο στις 11  το πρωί στρώθηκα στην δουλειά. Έκοψα το σκελετό του organizer  και το κόλλησα. Τοποθέτησα μέσα αυτό το σιδερένιο πραγματάκι ( μα πως το λένε;...) που κρατάει τα χαρτιά …  πέρασε η ώρα. Το μεσημέρι γυρίζοντας από το σχολείο με ενημερώνει η κόρη μου η Μαρκέλλα ότι θα πάρει μέρος στο κυνήγι του θησαυρού, οπότε αύριο θα μαζευτούν στο σπίτι μιας συμμαθήτριας για να φτιάξουν τις κατασκευές… “Α, ναι μαμά, θέλουμε να μας δώσεις και ένα κομμάτι ύφασμα να φτιάξουμε μια σημαία.“  Ε, δεν μπορούσα απλά να τους δώσω ένα κομμάτι ύφασμα, έπρεπε να το ράψω σωστά. Δυστυχώς (η ευτυχώς) έτσι είμαι-  ότι κάνω προσπαθώ να το κάνω με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οπότε μου έφαγε καν πόση ώρα. Αλλά έγινε μια σημαία μα μια σημαία!!! Να μην σας πολυλογώ, το LO το τελείωσα στις 1.30 τη νύχτα, έπρεπε να προλάβω να ανεβάζω και τη φωτογραφία. Τα κατάφερα όμως, αφού το πήρα ΑΠΟΦΑΣΗ!
Και τώρα οι λεπτομέρειες. Το σκελετό το έφτιαξα από το σκληρό χαρτόνι. Κόλλησα λαχανί χαρτί γύρο-γύρο  και από πάνω τοποθέτησα δαντελένιο ύφασμα σε  λαδί χρώμα. Σαν τίτλο και ταυτόχρονα εικόνα χρησιμοποίησα τα λόγια της Les Brown: “ Να ΣΤΟΧΕΥΕΙΣ ψηλά, το φεγγάρι. Ακόμα κι αν αποτύχεις, θα βρεθείς ανάμεσα στ' αστέρια.” εκτυπωμένo πάνω σε διαφάνεια. Έβαλα και ασημή χρώμα όπως είχε ζητηθεί, και το συνδύασα με το ροζ. Αφού είναι η δαντέλα στην μέση- έπρεπε να έχει ρομαντικό ύφος. Το χαρτάκι, που έγραψα τους στόχους μου με ασημή στυλό, βγαίνει, οπότε του χρόνου θα μπορέσω να γράψω καινούργιους.
Αυτά για την ώρα. Πιστεύω ότι δεν σας κούρασα πολύ. Καλό Σαββατοκύριακο!





 

5 σχόλια:

Scrap-crafts είπε...

Χαίρομαι που τα κατάφερες Τατιάνα! Μ'αρέσει πολύ! Μπράβο σου... Keep going!

Christina Panetsou είπε...

παρα πολυ ομορφο!!!!
εχουμε 2 κοινα!πρωτον κι εμενα την κορη μου τη λενε μαρκελλα και δευτερον εχουμε την ιδια ταπετσαρια στα blog μας!!!τυχαιο?δε νομιζω!!!χαχαχα!!!!

Ελένη είπε...

Ένα βραβείο σε περιμένει στο blog μου!

Ελευθερία είπε...

μπράβο σου και χαρα στο κουράγιο σου!!!
κυνήγι θησαυρού έ? κι εγω θέλω.....

Rena είπε...

Kαλώς σε βρήκα πολύ όμορφη σύνθεση!
Καλή επιτυχία!