Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Vintage

  Καλησπέρα! Στην τρίτη πρόκληση η Χρύσα μας προτείνει να χρησιμοποιήσουμε το ρολόι. Έφτιαξα, λοιπόν, μια σύνθεση σε στιλ Vintage, βάζοντας  μια πλάκα και δέκτες από πολύ παλιό χαλασμένο ρολόι.  Έβαλα περλέ χαρτί, χρυσόσκονη και κρακελε .Τα λουλούδια απο την οργάντσα είναι φτιαγμένα με τα χεράκια μου (εννοείτε).





Γενικός, μου αρέσει το αποτέλεσμα, μόνο που έπρεπε την πλάκα του ρολογιού να την κάνω σε χρυσό-καφέ αποχρώσεις. Εσείς τι λέτε?

Αύριο, θέλω να πιστεύω, θα σας παρουσιάσω το πρώτο master class με το λουλουδάκι από την κορδέλα rick-rack.
Μέχρι τότε να είστε καλά!

7 σχόλια:

Κατερινα είπε...

πανεμορφη συνθεση Τατιανα!!!!

Αlex... είπε...

Πολυ ομορφο αποτελεσμα!Μου αρεσει παρα πολυ!!!Δεν μπορω να καταλαβω αυτο που λες για τι ρολοι ομως, γιατί είναι μικρή η φωτογραφία!

χρυσάνθη είπε...

Είναι πολύ όμορφο!!!!Του ταιριάζει απόλυτα η απόχρωση του καντράν του ρολογιού!!!Είναι περισσότερο ρομαντικό και vintage!!Το καφέ/χρυσό θα το βαραινε!!!Φιλάκια!!!

Joanna Lamprou είπε...

Τατιάνα δεν θα άλλαζα τίποτα στην κάρτα σου!!Είναι υπέροχη!!!Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου στο scrap crafts by Chrysa.

Ευαγγελία Βλασσοπούλου είπε...

Τατιάνα είναι πολύ όμορφη η σύνθεση σου.Εμένα μου αρέσει το ροζ χρώμα στο ρολόι αντιθέτως με "χαλάει" λίγο το ασημί χρώμα στο καρτελάκι...

despina είπε...

Ομορφη σύνθεση!!όλα είναι τέλεια δε θα άλλαζα τίποτα ούτε το ρολόι!!

ΕΛΕΝΗ είπε...

Τατιάνα πολύ ωραία η κάρτα σου!Νομίζω ότι δεν πρέπει να άλλαξεις το χρώμα γιατί έτσι κάνει ωραία αντίθεση.Μ'αρέσει πολύ το vintage στύλ!