Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Mε αργά αλλά σταθερά βήματα...

Γεια σας, γεια σας… Χθες είχαμε προβλήματα μα το ιντερνέτ, και αυτό λίγο με έβγαλε από το πρόγραμμα. Δεν περάσει όμως, θα τα καταφέρουμε!
Μια ευχάριστη έκπληξη με περίμενε την τρίτη το μεσημέρι στο φούρνο του ξαδέλφου. Ένα δέμα από την Βάνα για το παιχνίδι Pay it forward. Φανταστικά sashe (αρωματικά φακελάκια για τα συρτάρια) με αγαπημένο μου άρωμα λεβάντας! Ευχαριστώ πολύ Βάνα! 



Έχω φτιάξει και το καδράκι μου για την δεύτερη πρόκληση της Χρύσας (πάω με αργά αλλά σταθερά βήματα, ελπίζω θα τα προλάβω όλα).


Μαντέψατε τι είναι...


Υπέροχα νέα κυκλοφορούν στην γειτονιά… Ένα καινούργιο blog Once Upon A... Sketch έρχεται να μας προκαλεί με τα sketches του. Για καλή αρχή κληρώνει και ένα φανταστικό δωράκι. Περάστε από κοντά να μάθετε λεπτομέρειες και να ευχηθείτε στην Nadia Cannizzo και στο Design Team, που συμμετέχει και η αγαπητή μας Ειρήνη!
Καλά να περάσετε το τριήμερο!  Θα τα ξαναπούμε!


8 σχόλια:

Elena είπε...

Τέλειο δωράκι!Να το χαρείς!

Magdalene B. είπε...

Και το δωράκι σου, μα και το κάδρο είναι εξαίσια!καλό βράδυ!

ΕΛΕΝΗ είπε...

Τατιάνα καλώς σε βρήκα!!Πολύ όμορφο το καδράκι σου,με πολύ ωραία και απαλά χρώματα!Και το δωράκι σου πολύ καλό και πρακτικό.

Unknown είπε...

ωραίες δημιουργίες...πάντα τετοια νασαι καλα

Unknown είπε...

Τατιάνα έχω λατρέψει κάθε σου δημιουργία!!! Πόση έμπνευση κρύβει ακόμη αυτό το καταπληκτικό μυαλό σου???/ !!!! Οσο για τα σασέ που έλαβες είναι τέλεια!!1

χρυσάνθη είπε...

Πρακτικό δωράκι και όμορφο το καδράκι σου !!!Καλό ΣΚ Τατιανούλα μου!!!

despina είπε...

Το καδράκι σου όμορφο!Τα έχεις ταιριάξει όλα τέλεια!!

Joanna Lamprou είπε...

Εκπληκτική απόδοση του οδηγού της Χρύσας.Είναι πολύ πολύ όμορφο!!! Μπράβο σου και ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου στην πρόκληση του scrap crafts by Chrysa!