Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Η 1η Παγκρήτια συνάντηση Scrapbooking!

Καλημέρα! Τι κάνετε; Εγώ καλά είμαι και έχω να σας πω πολλά, αλλά όλα με την σειρά τους…
Θα ξεκινήσω με την Η 1η Παγκρήτια συνάντηση Scrapbooking  που έγινε την περασμένη Κυριακή. Περάσαμε ΥΠΕΡΟΧΑ! Συγχαρητήρια στην Χρύσα που κατάφερε να τα διοργανώσει όλα τέλεια! Γνωριστήκαμε μεταξύ μας και από κοντά, δημιουργήσαμε όμορφα LO με τις οδηγίες της Μελένιας, καταπληκτικές κάρτες με την Παρασκευή και ασυνήθιστες πασχαλινές δημιουργίες με την Άννα. Εγώ έδειξα πώς να φτιάξουμε μερικά λουλουδάκια από κορδέλες (τις επόμενες μέρες θα προσπαθήσω να σας γράψω αναλυτικές οδηγίες). 


Συνεχίζω… Θέλω να σας δείξω την κάρτα που έφτιαξε η Μαρκέλλα μου (η μεγαλύτερη μου κόρη), ήταν και αυτή μαζί μας την Κυριακή. Πιστεύω, ότι πλέον δεν χρειάζεται την καθοδήγησή μου και τα καταφέρνει μόνη της πάρα πολύ καλά… Εσείς τι λέτε?


Και το τελευταίο… Θέλω να αλλάξω λίγο την "γωνία το hobby"… που μέχρι τώρα ήταν σε 2 διαφορετικά δωμάτια, με το αποτέλεσμα να τρέχω μπρος-πίσω, ψάχνοντας για τα υλικά που θέλω (μάτια που δεν βλέπουν…). Τώρα θα προσπαθήσω να τα μαζέψω όλα σε ένα μέρος, αν και δύσκολα τα βλέπω… όταν τελειώσω θα σας δείξω το πριν και το μετά! Πάντως, αν έχετε χρήσιμες συμβουλές για να φυλάξει κανείς χαρτιά, κουμπιά, κορδέλες και άλλα πολλά σε μια όχι πολύ μεγάλη βιβλιοθήκη, θα σας είμαι πολύ ευγνώμον!

P.S. Και αυτό είναι το βραβείο που πάει στην Κατερίνα από την Μαρκέλλα για την νοστιμότατη τούρτα της!

 Τα λέμε σύντομα! Μέχρι τότε να είστε καλά!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σε ευχαριστούμε Τατιάνα πάρα πάρα πολύ για την διδασκαλία ήσουν καταπληκτική και αυτήν την παπαρούνα την ερωτεύτηκα :) Ευχαριστούμε ελπίζω να τα ξαναπούμε :)

Κατερινα είπε...

καλημερα Τατιανα!!!χαρηκα πολυ που γνωριστηκαμε, το μαθημα σου ηταν καταπληκτικο!!ησουν πολυ καλη και υπομονετικη δασκαλα..ευχομαι να τα ξαναπουμε τον επομενο μηνα..ευχαριστω την κορη σου για το σχολιο (πολυ γλυκο χαρηκα για την κριτικη της)ευχαριστω και σενα για το δωρακι!!!ειναι το πρωτο μου και με συγκινησε πολυ!!!!

Κατερινα είπε...

Τατιανα το θεμα της οργανωσης ειναι μεγαλος μπελας..ολες εχουμε το ιδιο προβλημα!!!πηγαινε στο μπλογκ της Ευδοκιας εχει πολυ καλη ιδεα για κομματια κορδελας..η Ζeffy μας ειπε την ιδεα να ξεχωρισουμε τα υλικα μας σε χρωματα δηλ.κουμπια λουλουδια κ.λ.π. ιδιο χρωμα σε ενα κουτι..αυτο μου αρεσει σαν ιδεα γιατι πολλες ξεχναμε τα υλικα μας ,οταν λοιπον δουλευουμε ενα χρωμα ,ανοιγουμε το κουτι μας και βρισκουμε ολα τα πραγματακια που εχουμε στο χρωμα αυτο.......οταν εχω χρονο θα το δοκιμασω....

Ελευθερία είπε...

Τατιάνα καλημέρα... πολύ όμορφα τα λουλουδάκια σου, θα ήθελα να δω πως τα εκανες αυτα με τις κορδέλες!!!!
πάντως για κουμπιά και μικρούλικα βρες στα Τζάμπο,υπάρχουν κατι κουτιά με θήκες εσωτερικα και ισως σε βοηθήσουν...δεν πιανουν και ιδιαιτερο χώρο!!!
παντως η κόρη σου... πολύ καλή!! ελπίζω σε κάποιο επόμενο να σε γνωρίσω κι εγω από κοντά!!

Scrap-crafts είπε...

Τατιάνα σ'ευχαριστώ πολύ για την πολύτιμη βοήθεια!!! Ήσουν πραγματικά άψογη δασκάλα! Σε επόμενη συνάντηση-μάθημα θα κατασκευάσουμε αποθηκευτικούς χώρους για τα μικροπράγματα που θες να οργανώσεις! Υπομονή!

χρυσάνθη είπε...

Μπράβο Τατιάνα μου!!Νάστε καλά να ανταμώνεστε και να μοιράζεστε γννννώσεις και εμπειρίες!Φιλάκια!

Elena είπε...

Tι τέλεια πραγματάκια!!!!!

Unknown είπε...

Μπράβο...πολύ ωραίο να συναντιούνται άνθρωποι με τα ίδια ενδιαφέροντα και να γνωρίζονται..και πάλι μπράβο...