Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Ευχαριστώ!

Καλημέρα σε όλους! Τι κάνετε? Εγώ είμαι πάρα πολύ καλά!!! Τελικά ίσως είναι η τυχερή μου χρονιά. Χτες μπαίνοντας στο blog μου διάβαζα το συγχαρητήριο σχόλιο της Χρύσας και στην αρχή νόμιζα ότι έγινε κάποιο λάθος… Επισκέφτηκα την Scrapbooking in Greece και …τι έκπληξη ήταν αυτή? Νίκησα!!! Ευχαριστώ! Χάρηκα πάρα πολύ. Θέλω να σας πω, ότι η αυτοεκτίμησή μου λίγο κουτσαίνει.  Μέχρι πρόσφατα δίσταζα να συμμετέχω σε διάφορες προκλήσεις, από την αρχή της χρονιάς όμως είπα να προσπαθήσω να αλλάξω την κατάσταση. Τελικά τα κατάφερα. Πήρα μέρος στην πρόκληση της  Χρύσας, και της  Ειρήνης, και της Ελίνας, και της Μαρίας, και του Card Patterns... Θέλω να συνεχίσω με αυτό το ρυθμό με βοηθάει αρκετά στο να μαθαίνω κάποια καινούρια πράγματα και τεχνικές, αλλά και στο να μου ανεβάζει την ψυχολογία μου. Θέλω επίσης να πω μεγάλο ευχαριστώ σε όλες εσάς που μου αφήνετε τα όμορφα σχόλιά σας. Μα και σε όσες παρακολουθείτε το blog μου αλλά δεν προλαβαίνετε να γράψετε κάτι.
  
 
Και περνάμε στο επόμενο θέμα… Τελικά τελείωσα το πρώτο challenge Φεβρουαρίου  της Χρύσας. Άργησα… Δεν με δυσκόλεψε καθόλου, αντίθετος σκέφτηκα αμέσως τα χρώματα που θα χρησιμοποιούσα και το έστησα μέσα σε 2 ώρες. Απλά μέχρι χτες δεν είχα καθόλου ελεύθερο χρόνο. Λοιπόν… Η σελίδα μου είναι σε τόνους λευκό- γκρι- ασημί. Διαστάσεις όπως πάντα 20Χ20. Και τι ποιο ρομαντικό από τα λόγια του Don Juan de Marco: " There are four questions of value in life… What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only LOVE." Με αυτή τη σελίδα θα συμμετέχω και στο διαγωνισμό "In Love" thw Marie.
 




Όμως κάτι δεν μου αρέσει στο σύνολο. Ίσως έπρεπε να γράψω με κάποιο άλλο τρόπο...

5 σχόλια:

Scrap-crafts είπε...

Tatiana είναι πάρα πολύ όμορφη η σύνθεσή σου!!! Στο Βατραχάκι θα φαίνεται μόνο το όνομα σου (για αυτό το μήνα)... πρέπει κι εγώ να μάθω καλά πως να το λειτουργώ αυτό το μικρούλι... Πάντως από το όνομά σου θα μπαίνει κανέις κατευθείαν στην ανάρτησή σου για να δει το έργο!

Κατερινα είπε...

Τατινα πολυ ομορφη η συνθεση σου!!

sim only deals είπε...

nice collection, i love it much and be regular to your blog.

Vicky Varvadouka είπε...

Συγχαρητήρια για την νίκη σου!!! Η σύνθεσή σου ήταν υπέροχη! Καλή επιτυχία και στις επόμενες προκλήσεις!!!

Joanna Lamprou είπε...

Πολύ ωραία απόδοση του οδηγού!!! Οι λεπτομέρειες με τις περλίτσες είναι υπέροχες!Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου στην πρόκληση του scrap-crafts by Chrysa!